Hababam | Maymun Stuttgart, 25.03.17

sam.. 25. mars 2017, 23:00 Heure

Infos

#MAYMUNstuttgart #MAYMUNhababam #90s #GECMISDENBUGÜNE

Insanların yüzünde bir tebessüm oluşturan, bütün dertlerini unutturan samimi bir havada ve 32 kısım tekmili birden tam gaz eğlence vaadeden eski 45´likler, saz, caz, alaturka, alafranga ve rock ezgilerini ve o anda aklımıza gelen başka şeyleri bir arada dinleyebileceğiniz, eski 45liklerden yeni CDlere bütün zamanların en eğlenceli şarkılarını, unutulmayan Yeşilçam filmleri ve melodilerini, demode pop şarkılarını, tangoları, kantoları, aranjmanları, beraber ve solo şarkıları, türküler ve oyun havalarını ve unuttuğunuz nice güzel şarkıyı duyabileceğiniz o günleri özleyen herkese yer olan bir zaman makinası..

Geçmişten geleceğe yolculuk yapıyoruz.
Hakiki eski 45’likleri dinlemek için ala fırsat! Tarihi şarkılarla bütünleşmek, geçmişin izlerini şarkılarda sürmek heyecanlı olacak..

Plakların çıtırtıları eşliğinde bu Cumartesi, #MAYMUNstuttgart da eğlence sizi bekliyor!
Seven Stuttgart
Theodor-Heuss-Str. 6 - 70196 Stuttgart - DE
Diginights ist nicht Veranstalter dieses Events. Die Events werden von Veranstaltern, Locations eingetragen oder über Schnittstellen eingespielt. Wir sind lediglich Hostprovider und daher nicht verantwortlich für Inhalt oder Grafik. Bei Verstößen gegen das Urheberrecht verwenden sie bitte die "Annoncer événement" Funktion.