Brainpower & Re:Freshed Orchestra - Paard van Troje

Sa. 07. Oktober 2017, 19:00 Uhr

Infos

In 2017 bestaat het tweede album van Brainpower ‘Verschil Moet Er Zijn’ (met o.a. de monster-hits ‘Dansplaat’ en ‘Voel de Vibe’) 15 jaar. Dat moet gevierd worden!

Hij gaat samen met The Re:Freshed Orchestra touren (bekend van o.a. de Uitmarkt, North Sea Jazz, Gouden Kalf en Top Notch). Tijdens de live-show komen alle hits en meer aan bod.

De reputatie van de tweetalige pionier Brainpower spreekt voor zich: met 10 top-100 albums, meer dan 20 gouden & platina platen, ruim 3000 live-shows (Met o.a. 6 x Lowlands, 5 x Noorderslag, en 2 x Pinkpop), meer dan 1 miljoen verkochte platen als artiest / songwriter / muzikant is Brainpower één van de meest succesvolle Nederlandse rappers aller tijden.

Brainpower is meer dan alleen een rapper. Hij is een muzikant, een verhalenverteller, een begenadigd performer, en een ijzersterke, zeer ervaren live artiest. Hij is een artiest die zowel live als in de studio blijft groeien.

Het hiphop-jazzy Re:Freshed Orchestra heeft tributes gehouden aan Nina Simone, Fela Kuti, The Family Stone en J Dilla. Na de release van hun debuutalbum ‘Re:Encore’ (2012)hebben ze hard gewerkt aan hun eigen tracks. Bovendien waren ze afgelopen jaren te bewonderen op festivals als uitmarkt en North Sea Jazz, en als huisband in de Late Night Show ‘Dino’ op RTL5.

In april 2016 hebben zij hun eerste album uitgebracht via het label Top Notch. Bovendien zijn ze begonnen met een nieuw concept genaamd ‘Re:Freshed invites’, waarbij wordt samengewerkt met nationale en internationale artiesten. In september 2016 hebben ze het concept naar het patronaat gebracht met Amerikaanse rappers Ghostface Killah & Killah Priest. In 2017 zal Re:Freshed Orchestra samen met Brainpower 15 jaar ‘Verschil Moet Er Zijn’ naar poppodia en festivals brengen.
Diginights ist nicht Veranstalter dieses Events. Die Events werden von Veranstaltern, Locations eingetragen oder über Schnittstellen eingespielt. Wir sind lediglich Hostprovider und daher nicht verantwortlich für Inhalt oder Grafik. Bei Verstößen gegen das Urheberrecht verwenden sie bitte die "Event melden" Funktion.