Newton Faulkner / Paard

Fr. 29. September 2017, 19:30 Uhr

Infos

De Engelse singer-songwriter stormde in 2007 de hitlijsten in met single Dream Catch Me, van het album Hands Built By Robots en staat sindsdien bekend om zijn verleidelijke, percussieritmes die hij maakt door middel van zijn gitaar. Deze ritmes gaan dan ook hand in hand met zomerse melodieën en vrolijke teksten.
De speciale manier van muziek maken is eerder, zo zegt hij zelf, een vorm van luiheid, dan een manier om anders te zijn. “Iedereen is altijd erg onder de indruk van mijn gitaarspel, terwijl het eigenlijk veel makkelijker is dan normaal”.

Faulkner was er al vroeg bij; op zijn 13e speelde hij al gitaar en de kenmerkende dreadlocks draagt hij al sinds zijn 15e. Het was dan ook vrij schokkend toen hij deze afknipte in de video van zin populaire Get Free cover

Nu komt hij met zin akoestische folk/pop show naar Den Haag en brengt Faulkner jullie een mix van de oude vertrouwde nummers als ‘Dream Catch Me’ en ‘I Need Something’ , maar krijgen we ook veel nieuwe nummers te horen van zijn laatste album. Geniet van grappige anekdotes en vrolijke liedjes in een intieme setting met Newton Faulkner!
Diginights ist nicht Veranstalter dieses Events. Die Events werden von Veranstaltern, Locations eingetragen oder über Schnittstellen eingespielt. Wir sind lediglich Hostprovider und daher nicht verantwortlich für Inhalt oder Grafik. Bei Verstößen gegen das Urheberrecht verwenden sie bitte die "Event melden" Funktion.