The Sisters Of Mercy in Paradiso

Mi. 27. September 2017, 19:00 Uhr

Infos

The Sisters of Mercy leent zijn naam van het gelijknamige nummer van Leonard Cohen, maar daar houdt de vergelijking met de overleden zanger dan ook meteen weer op. Vanaf begin jaren ’80 is de Engelse band een bepalende factor in de goth en new wave scene. De band was toentertijd een van de eerste die veelvuldig gebruik maakte van een drumcomputer, die de naam Doktor Avalanche kreeg. Het meest recente album ‘Vision Thing’ stamt uit 1990, maar klinkt nog immer tijdloos.

Anno 2017 is frontman Andrew Eldritch het enige overgebleven originele bandlid. Doktor Avalanche, die bij zijn introductie slechts vier geluiden kon fabriceren, is ingeruild voor een moderner exemplaar met meer mogelijkheden. Concerten zijn onveranderd indrukwekkend en met klassiekers als ‘Temple Of Love’ en ‘This Corrosion’ en ‘More’ maakt The Sisters Of Mercy hun cultstatus meer dan waar.

The Sisters of Mercy
Woensdag 27 september 2017
Hoofdprogramma: 20.30 uur
Voorprogramma: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Entree: 32,50 excl. lidmaatschap, voorverkoop vanaf maandag 27 maart via www.paradi.so/TheSistersOfMercy-tickets
Meer info: www.paradi.so/TheSistersOfMercy

Alle tijden onder voorbehoud
Diginights ist nicht Veranstalter dieses Events. Die Events werden von Veranstaltern, Locations eingetragen oder über Schnittstellen eingespielt. Wir sind lediglich Hostprovider und daher nicht verantwortlich für Inhalt oder Grafik. Bei Verstößen gegen das Urheberrecht verwenden sie bitte die "Event melden" Funktion.