Harris - The Dutch Iron Maiden Tribute

Sa. 23. September 2017, 22:00 Uhr

Infos

De bandleden zullen voor weinigen onder ons nog onbekenden zijn. John, Gerard, Gert-Jan, Hans en Mark hebben inmiddels een muzikale historie om een puntje aan te zuigen.

De meesten onder jullie zullen hen kennen onder de bandnaam Parris, de Thin Lizzy Tribute van de Lage Landen. Bestaan die dan niet meer? Tuurlijk wel! Maar de heren zijn nu eenmaal muzikanten van het eerste uur, spelen in taloze andere bands, projecten en het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan. Een beetje rocker is opgegroeid met Iron Maiden en zo ook de mannen van Parris. En zo geschiedde het tijdens een repetitie dat er just for kicks eens een nummer van Maiden werd ingezet.

Er gingen enkele repetities overheen en telkens weer kwam die behoefte om weer eens een nummer van Maiden in te zetten. En dat smaakte naar meer...

De beer was los!

Dat resulteerde uiteindelijk in Harris. Voor wie de mannen van Parris al eens aan het werk heeft gezien, zal het geen verrassing zijn dat ook bij Harris het dak er af zal gaan. Het is welliswaar een nieuwe weg die de heren bewandelen maar na zoveel jaren met elkaar te spelen kan het niet anders dan dat deze band een statement gaat maken in tributeland.

https://www.facebook.com/Harris-326149720795171/
http://www.harris666.nl/
Diginights ist nicht Veranstalter dieses Events. Die Events werden von Veranstaltern, Locations eingetragen oder über Schnittstellen eingespielt. Wir sind lediglich Hostprovider und daher nicht verantwortlich für Inhalt oder Grafik. Bei Verstößen gegen das Urheberrecht verwenden sie bitte die "Event melden" Funktion.