Needcompany

Wed. 11. July 2018, 20:00 horas

Infos

La programació ESCENES coprodueix i presenta la nova producció de la prestigiosa companyia belga Needcompany dirigida per Maarten Seghers.

Escenes ha coproduït un espectacle amb una de les millors companyies de teatre del panorama europeu: la belga Needcompany. El director, Maarten Seghers, un dels tres responsables del projecte —juntament amb Jan Lauwers i Grace Ellen Barkey—, és actor, performer, músic i artista. Aquesta vegada treballarà en
un concert performàtic titulat "Concert by a Band Facing the Wrong Way", que posarà al centre de l’escena l’esforç que suposa aixecar un directe i com el mateix esforç es pot convertir en espectacle. El talent i l’humor de la Needcompany serà la cirereta perfecta per coronar la programació ESCENES_música en moviment.
Diginights ist nicht Veranstalter dieses Events. Die Events werden von Veranstaltern, Locations eingetragen oder über Schnittstellen eingespielt. Wir sind lediglich Hostprovider und daher nicht verantwortlich für Inhalt oder Grafik. Bei Verstößen gegen das Urheberrecht verwenden sie bitte die "¿Reportar evento?" Funktion.