Jordi Savall: water music & fireworks

Thu. 07. June 2018, 20:00 horas

Infos

A punt d’acabar la temporada de Música Antiga, celebrem amb Jordi Savall un concert en què reviurem l’esperit de les festes de la reialesa britànica.

REPERTORI
HÄNDEL: Música Aquàtica (HWV 348, 349 & 350); Música per als Reials Focs d’Artifici (HWV 351)

INTÈRPRETS I ARTISTES CONVIDATS
Le Concert des Nations
Jordi Savall, direcció

PROGRAMA
A punt d’acabar la temporada de Música Antiga, celebrem amb Jordi Savall un concert en què reviurem l’esperit de les festes de la reialesa britànica. Amb Water Music podrem tornar a escoltar la música que al juliol de 1717 va sonar des d’una barcassa del Tàmesi responent a la petició que el rei Jordi I havia fet al seu mestre de capella. Anys després, el rei Jordi II, en voler celebrar la pau d’Aquisgrà, va encarregar a Händel la composició de Fireworks Music, el 1749. Avui les proposem per a la nostra celebració de l’inici de l’estiu.
Diginights ist nicht Veranstalter dieses Events. Die Events werden von Veranstaltern, Locations eingetragen oder über Schnittstellen eingespielt. Wir sind lediglich Hostprovider und daher nicht verantwortlich für Inhalt oder Grafik. Bei Verstößen gegen das Urheberrecht verwenden sie bitte die "¿Reportar evento?" Funktion.