Seminari Beethoven a càrrec de Jonathan Brown (Quartet Casals)

Wed. 23. May 2018, 19:00 horas

Infos

Beethoven des de dins: el geni de Beethoven vist per un músic.

La música de Ludwig van Beethoven es pot entendre des de moltes perspectives diferents, però el seu geni resideix, sens dubte, en la seva arquitectura emocional, en la manera com construeix estructures a través del temps que creen una tensió dramàtica increïble i exigeixen un alliberament catàrtic. Si volem comprendre un gran edifici, podem caminar al seu voltant, examinar els plànols i admirar els seus detalls; però, què succeeix amb un quartet de corda on els sons són intangibles, avança constantment en el temps i fa impossible desconstruir-lo fàcilment? Beethoven experimentava composant principalment per al seu propi instrument, el piano: examinant els seus tres moviments arquetípics de les sonates per a piano i els quartets de corda (la forma sonata, el tema i variacions i la fuga) buscarem el mode de comprendre el funcionament intern de la seva música, obtenint així una estimació més profunda del món intern de Beethoven i la seva rellevància al segle XXI.

Cada presentació tindrà una durada aproximada d’una hora i consistirà en una visió detallada de cada moviment amb exemples musicals seguida d’una interpretació del moviment en qüestió oferida per tres talentosos estudiants catalans de piano de l’ESMuC.Tres sessions gratuïtes (cal inscripció prèvia a cada una d'elles), a càrrec de Jonathan Brown (Quartet Casals).
Diginights ist nicht Veranstalter dieses Events. Die Events werden von Veranstaltern, Locations eingetragen oder über Schnittstellen eingespielt. Wir sind lediglich Hostprovider und daher nicht verantwortlich für Inhalt oder Grafik. Bei Verstößen gegen das Urheberrecht verwenden sie bitte die "¿Reportar evento?" Funktion.