Fantasia

Fri. 22. June 2018, 20:00 o´clock

Infos

Projecció de la pel·lícula (versió original amb subtítols en català) i Banda Sonora Original interpretada en directe per l’OBC
La música va inspirar els guionistes de Walt Disney per crear històries, dibuixos, colors i sensacions. De Bach a Txaikovsky i de Beethoven a Stravinsky: la música ens transporta més enllà de la pantalla i ens obre un món de fantasia.

Walt Disney era un apassionat de la música clàssica i, amb la col.laboració del director d'orquestra Leopold Stokowski, va crear una obra d'art que, malgrat el fracàs de taquilla que va suposar l'any 1940, ha esdevingut un clàssic indispensable en la història del cinema. Bach li va dictar taques de color; Beethoven, històries mitològiques; Mussorgsky, un capítol terrorífic; Stravinsky, una particular visió de l'evolució de les espècies... I el fragment més popular de tots: el ratolí Mickey lluitant contra milers d'escombres descontrolades després de fer un encanteri fallit, acompassant amb la música de L'aprenent de bruixot de Paul Dukas.
Diginights ist nicht Veranstalter dieses Events. Die Events werden von Veranstaltern, Locations eingetragen oder über Schnittstellen eingespielt. Wir sind lediglich Hostprovider und daher nicht verantwortlich für Inhalt oder Grafik. Bei Verstößen gegen das Urheberrecht verwenden sie bitte die "Report event" Funktion.