El rèquiem de Dvórak

Sat. 02. June 2018, 19:00 o´clock

Infos

El grandiós Rèquiem de Dvořák interpretat per primer cop per l’OBC. Una obra magna del Romanticisme que va més enllà del text religiós: una reflexió sobre la vida, la mort, l’ésser humà i l’esperança en què la música esdevé protagonista.

REPERTORI
DVORÁK: Rèquiem, op. 89. Primera audició de l'OBC

INTÈRPRETS I ARTISTES CONVIDATS
Kazushi Ono, director
Marta Mathéu, soprano
Gemma Coma-Alabert, mezzo
Roger Padullés, tenor
Jose Antonio López, baríton
Cor Lieder Càmera
Cor Madrigal
Cor Anton Bruckner

PROGRAMA
Quan Kazushi Ono va proposar interpretar a Barcelona aquesta obra colossal, es va adonar que l’OBC no l’havia tocat mai, i ho va voler resoldre ràpidament: aquí la tenim en la seva versió íntegra. Més de 90 minuts de música simfònico-coral de primer ordre, el rèquiem que, juntament amb els de Mozart, Verdi, Brahms i Fauré, interpretats tots ells per la nostra orquestra en diverses ocasions, completa el repòquer de “rèquiems”. L’any 1890 Dvořák estava al punt àlgid de la seva carrera i, per satisfer un encàrrec del Festival de Birmingham, va compondre aquesta obra sense escatimar recursos: una obra gegantina que combina fragments recollits i tendres amb grans explosions dramàtiques.
Diginights ist nicht Veranstalter dieses Events. Die Events werden von Veranstaltern, Locations eingetragen oder über Schnittstellen eingespielt. Wir sind lediglich Hostprovider und daher nicht verantwortlich für Inhalt oder Grafik. Bei Verstößen gegen das Urheberrecht verwenden sie bitte die "Report event" Funktion.